foodstyle

Grönt och skönt. Nyttiga grönkålschips..

När man vill ha ett lite nyttigare alternativ till vanliga potatischips kan man istället göra egna grönkålschips. Du behöver endast:

Färsk grönkål
Olivolja
Havssalt

Dra bort kålbladen från stammen. Lägg bladen på en plåt. Ringla över lite olivolja och strö över saltet. Massera försiktigt in oljan i bladen så att det sprider sig överallt. Torka i ugnen på 120 grader ca 1 h. Öppna ugnsluckan då och då för att släppa ut fukt. Servera!

Enjoy!

#1 - Lars Gustafsson

Hej
Grönkålschips äter jag flera gånger i veckan. Mycket godare än potatischips. Nyttigare också. Men tyvärr äter jag mycket onyttiga grejor också

Svar: Ha ha det är såå lätt hänt! Kan man kalla det för att man kompenserar? Utan grönkålschips hamnar man på minus. Med grönkålschips blir det plus minus noll.
foodstyle